top of page
Francostuinen

Professioneel tuinonderhoud in regio Essen, Kalmthout, Kapellen en Wuustwezel

Francostuinen

Periodiek of eenmalig onderhoud

Een mooie tuin heeft heel wat aandacht nodig. Niet alleen om in te ontspannen, maar ook wat onderhoud betreft.

Francostuinen is een specialist in het uitvoeren van tuinonderhoud, waarbij hij ervoor zorgt dat uw tuin een prachtige plek blijft om in te ontspannen. Zo voert hij projecten uit in de regio Essen, Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel en omstreken. Dankzij zijn 8 jaar ervaring is hij de geknipte persoon voor uw tuinonderhoud. Het uitbesteden hiervan aan een professional is ideaal voor wie geen groene vingers heeft, of voor wie ervan houdt om meer tijd over te houden om te relaxen in de tuin.

Zijn focus ligt op particulieren, waarbij hij langskomt voor een eenmalig tuinonderhoud of op regelmatige basis zodat uw tuin er altijd verzorgd uitziet.

tuinonderhoud en reinigen van dakgoot

Wat houdt tuinonderhoud in?

Bij een tuinonderhoud neemt hij uw hele tuin onder handen.

Zo zal hij bijvoorbeeld uw haag, bomen en struiken snoeien wanneer dit nodig is, en kan hij ook groenblijvende planten in vorm snoeien. Het gazon is vaak het pronkstuk van de tuin, maar vereist veel onderhoud. Francostuinen maait niet alleen regelmatig, als tuinman weet hij perfect hoe en wanneer het gazon moet worden bemest of geverticuteerd. Ook onkruid wordt onder handen genomen, en indien uw struiken of bomen ziek zijn, dan gaat hij op zoek naar een oplossing. Na de winter is het essentieel ervoor te zorgen dat uw tuin weer helemaal klaar is voor de zomer. Schoonmaken en reinigen van terrassen behoort dan ook tot de taken van Francostuinen.

Snoeien van hagen en bomen

Maaien, bemesten en verticuteren van gazon

Onkruid verdelgen

Bestrijding van plagen bij bomen en struiken

Reinigen van terras

Francostuinen
meer
Francostuinen

IS UW TUIN AAN EEN ONDERHOUD TOE? VRAAG EEN OFFERTE BIJ FRANCOSTUINEN IN ESSEN.

bottom of page